Landschappen

De opdracht van oktober 2015 van fotoclub F22 was ‘Landschappen’. (Ik loop een beetje achter, dat klopt. Het is een beetje druk: Werken, oppassen op de kleinkinderen, fotograferen, zwemmen, broodbakken…… soms komt het er gewoon niet van om foto’s te publiceren op m’n website)

peter_landschap_archief 1
Zonsopgang boven Todi, (Uit m’n archief. Umbria, Italië november 2011)

peter_landschap_2
Gaasterland, Friesland (oktober 2015)

peter_landschap_archief 2
Exposure (Blootstelling).’De grote metalen reus van Lelystad hurkt neer op de strekdam in het water en kijkt uit over IJsselmeer’. Dit beeld staat bij de Lelystedelingen ook bekend als ‘De Poepende Man’. (Artist: Antony Gormley)

peter_landschap_3
IJsselmeerdijk bij Lemmer. De oprukkende windmolens. (oktober 2015)

peter_landschap_1
Bij de Ketelbrug, brug tussen de Noordoostpolder en Oostelijk Flevoland. Ook hier zijn de windmolens dominant aanwezig. (oktober 2015)

Pin It

Comments are closed.