Professor Evertslaan

strategia opzioni binarie rottura del minimo guadagnare con le affiliazioni opzioni binarie Professor Evertslaan Delft rond 1960

wie finanzieren sich binäre optionen broker Deze foto vond ik in het archief van mijn vader. Hierop zie je de 6 flats van de Professor Evertslaan in Delft. Wij waren rond 1960 de eerste bewoners van een woning op de vierde etage. De foto zal omstreeks deze tijd gemaakt zijn. Aan de rechterkant zijn ze net begonnen met de bouw van – volgens mij – het TNO complex.

opzioni binarie miglior sito

Pin It

3 Responses to strategie per opzioni binarie a 30 secondi Professor Evertslaan

 1. Avatar Trudy Burgerhout
  Trudy Burgerhout says:

  lbri sulle opzioni binarie Hoi Peter,Ik weet niet of je mij nog kent maar ik woonde beneden in het zelfde portiek,sinds augustus 1959.Het is niet de bouw van de T.N.O.maar van huizen waaronder die van de burgemeester “de Loor” en dan was er een sloot en dan kwam de T.N.O. Groetjes Trudy.

 2. opzioni binarie strategia masaniello Hoi Trudy. Jazeker, ik kan me je nog heel goed herinneren. Wij woonden op de vierde verdieping. Jij, je moeder en broer op de eerste verdieping, aan dezelfde kant van het portiek. Ik heb veel mooie herinneringen aan die periode in de Wippolder. Namen die nog vers in het geheugen staan: Henk Kuppens, Ted v/d Akker, Arie van Kleef, Mark …., mevr. Zoutendijk (nog jaren bevriend met mijn ouders), Fam. Langeveld, v. Yperen, Boon….

  binäre optionen btc Wat leuk dat je die oude foto van de Evertslaan tegen kwam. Dank je voor je aanvullende informatie. Heb jij toevallig nog foto’s uit deze tijd?
  Groetjes, Peter

 3. Avatar Trudy Burgerhout
  Trudy Burgerhout says:

  http://elisemay.com/bd/101/utenti-opzioni-binarie-2015.html utenti opzioni binarie 2015 Als ik tijd heb zal ik de boeken er eens op na slaan.