Professor Evertslaan

http://247loan.ca/car-loan-rates-quebec car loan rates quebec http://bnroptions.top Professor Evertslaan Delft rond 1960

ocean finance loans calculator Deze foto vond ik in het archief van mijn vader. Hierop zie je de 6 flats van de Professor Evertslaan in Delft. Wij waren rond 1960 de eerste bewoners van een woning op de vierde etage. De foto zal omstreeks deze tijd gemaakt zijn. Aan de rechterkant zijn ze net begonnen met de bouw van Рvolgens mij Рhet TNO complex.

http://oneworkingmusician.com/pd/58/935.html online loan aggregators

Pin It

3 Responses to http://www.svullrya.com/ps/3/47.html same day online loans no credit check Professor Evertslaan

 1. Avatar Trudy Burgerhout
  Trudy Burgerhout says:

  lowest interest rates on personal loans in uae Hoi Peter,Ik weet niet of je mij nog kent maar ik woonde beneden in het zelfde portiek,sinds augustus 1959.Het is niet de bouw van de T.N.O.maar van huizen waaronder die van de burgemeester “de Loor” en dan was er een sloot en dan kwam de T.N.O. Groetjes Trudy.

 2. http://annkempster.com/pt/91/1615.html find a loan officer citizens bank Hoi Trudy. Jazeker, ik kan me je nog heel goed herinneren. Wij woonden op de vierde verdieping. Jij, je moeder en broer op de eerste verdieping, aan dezelfde kant van het portiek. Ik heb veel mooie herinneringen aan die periode in de Wippolder. Namen die nog vers in het geheugen staan: Henk Kuppens, Ted v/d Akker, Arie van Kleef, Mark …., mevr. Zoutendijk (nog jaren bevriend met mijn ouders), Fam. Langeveld, v. Yperen, Boon….

  http://urbancomposter.se/pl/221/3798.html hoepa high cost loan definition Wat leuk dat je die oude foto van de Evertslaan tegen kwam. Dank je voor je aanvullende informatie. Heb jij toevallig nog foto’s uit deze tijd?
  Groetjes, Peter

 3. Avatar Trudy Burgerhout
  Trudy Burgerhout says:

  no refusal bad credit online loans Als ik tijd heb zal ik de boeken er eens op na slaan.